مطالعات امنیتی که در طول جنگ سرد به سرعت توسعه یافت، تحت تأثیر مطالعات راهبردی به وجود آمد. این رشته بهطور سنتی به عنوان یکی از زیرشاخههای رشته روابط بینالملل محسوب میشود. همچنین مطالعات امنیتی رشته ای بسیار مهم در مسائل بینالمللی به ویژه آینده پژوهی است. مباحث امنیتی در سالهای اخیر با توجه بسیار زیادی در محافل علمی و همچنین نهادهای سیاسی مواجه شده است. دپارتمان مطالعات امنیتی موسسه مطالعات جهان معاصر قصد دارد با مطالعه علمی به واکاوی ابعاد و زوایای انواع بحرانهای امنیتی، ژپوپلیتیک و جنگهای ترکیبی بپردازد.
از همه اساتید، پژوهشگران، کارشناسان و دانشجویان جهت مشارکت در مطالعات مربوط به امنیت به عنوان یک مسئله و دغدغه ملی دعوت به عمل می آید. علاقه مندان می توانند آمادگی خود برای مشارکت در این دپارتمان را از طریق ارسال پیام به شماره زیر اعلام نمایند:
۰۹۹۳۵۹۰۹۵۰۳
ایران به عنوان یکی از کشورهای منطقه غرب آسیا، در طول سالیان گذشته بر روی تقویت ظرفیتهای نظامی و امنیتی ...
ستاره جهانگیری پژوهشگر موسسه مطالعات جهان معاصر جنگ روسیه و اوکراین، که در فوریه 2022 آغاز شد، بهعنوان یکی از ...
پایگاه خبری آمریکایی «اکسیوس» گزارش داده است که ولودیمیر زلنسکی، رئیسجمهور جمهوری اوکراین، در طی مذاکرات صلح با روسیه، بهگونهای ...
محمد حسن سنگتراش پژوهشگر آزاد راهبردهای دفاعی-امنیتی در روابط بینالملل روسیه با فروش جنگنده سوخو 57 به الجزایر، ناتو و ...
در پی تحولات پیچیده و چندوجهی سوریه و بهرهگیری از خلأ قدرت ناشی از سقوط دولت بشار اسد، ارتش اسرائیل ...
شرایط سیاسی و اجتماعی ایران همواره آبستن بحران های مختلفی بوده است. از بلایای طبیعی تا چالش های اقتصادی، اجتماعی، ...
«موسسه مطالعات جهان معاصر» به عنوان یک نهاد خصوصی با بهرهمندی از پژوهشگران مجرب، اعضاء هیات علمی و اساتید دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی و امكانات وسیع پژوهشی، توانمندیهای فراوانی برای پاسخگویی به نیازهای پژوهشی، آموزشی و مشاورهای نهادها، سازمانها، وزارتخانهها و سایر ارکان دولتی و غیردولتی در بخشهای علوم انسانی دارد.
اطلاعات بیشتر درباره موسسه.
© 2022 موسسه مطالعات جهان معاصر
موسسه مطالعات جهان معاصر