توسعه علمی، صنعتی و فرهنگی هر کشور بدون پرداختن به امر پژوهش با موفقیت چندانی همراه نخواهد بود. در واقع پژوهش موتور محرک پیشرفت و توسعه محسوب میشود.
موفقیت و توسعه پژوهش در هر جامعه نیازمند گسترش رویکرد پژوهشی(پژوهش مدار) در آن جامعه است. منظور از رویکرد پژوهشی، نگاهی مبتنی بر پژوهش نسبت به موضوعهای مختلف است که در آن، پیش از اتخاذ هر تصمیم مهم به یافتههای پژوهشی توجه میشود.
«موسسه مطالعات جهان معاصر» به عنوان یک نهاد خصوصی با بهرهمندی از پژوهشگران مجرب، اعضاء هیات علمی و اساتید دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی و امکانات وسیع پژوهشی، توانمندیهای فراوانی برای پاسخگویی به نیازهای پژوهشی نهادها، سازمانها، وزارتخانهها و سایر ارکان دولتی و غیردولتی در بخشهای علوم انسانی دارد.
موسسه مطالعات جهان معاصر با محوریت نهادینه کردن فرهنگ استفاده از خدمات پژوهشی، سعی میکند بستر مناسبی را مهیا سازد تا اشخاص و نهادهای مختلف بتوانند به سهولت از عهده امور علمی خود برآیند.
خدمات پژوهشی قابل ارائه در موسسه مطالعات جهان معاصر:
۱) انجام طرحهاي پژوهشی در حوزههای راهبردی و کاربردی؛
2) انجام مطالعات میدانی اعم از نظرسنجی، افکارسنجی و پرسشگری؛
3) انجام تحقیقات کمی و آماری؛
4) مطالعه ظرفیتسنجی و ارزیابی طرحهاي مختلف؛
5) ارائه تحلیلهای استراتژیک از محیط و رقبا؛
6) تهیه گزارش و مقالات با موضوعات فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی؛
7) ترجمه متون تخصصی شامل انگلیسی، عربی، فرانسوی، روسی، آلمانی، چینی، عبری و…؛
8) ویراستاری انواع متون تخصصی و علمی؛
«موسسه مطالعات جهان معاصر» به عنوان یک نهاد خصوصی با بهرهمندی از پژوهشگران مجرب، اعضاء هیات علمی و اساتید دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی و امكانات وسیع پژوهشی، توانمندیهای فراوانی برای پاسخگویی به نیازهای پژوهشی، آموزشی و مشاورهای نهادها، سازمانها، وزارتخانهها و سایر ارکان دولتی و غیردولتی در بخشهای علوم انسانی دارد.
اطلاعات بیشتر درباره موسسه.
© 2022 موسسه مطالعات جهان معاصر
موسسه مطالعات جهان معاصر