آیا واقعا رشتههای علوم انسانی در حلقه آموزش نوین مغفول مانده و باید توجه بیشتری به آنها شود یا اینکه این رشتهها هم همگام با رشتههای فنی و مهندسی مسیر عادی خود را طی میکنند؟
با توجه به اینکه دانشگاههای دنیا با ورود به نسل چهارم به سمت تجاریسازی حرکت کردهاند، تمرکز بیشتر مراکز آموزشی جهان روی رشتههای علمی، فنی و مهندسی است تا درکنار آن بتوانند بخشهای صنعتی و تولیدات خود را رونق بخشند اما در این میان، شماری از رشتههای دانشگاهی نیز رشتههای شاخه علوم انسانی را تشکیل میدهند که تصور میشود با صنعتیشدن رویکرد دانشگاهها، دانشآموختگان این رشتهها بعد از فارغالتحصیلی برای اشتغال بهکار دچار مشکل شوند.
بخش عمده ای از فارغالتحصیلان رشتههای علوم انسانی در دانشگاههای ایران بر این باورند که موسسات و دانشگاهها، در مقاطع مختلف تحصیلی، آنها را برای ورود به زندگی جدید آماده نکرده و از انتخاب رشته در حوزه علوم انسانی احساس پشیمانی میکنند.
به نظر میرسد مشکلاتی که درمیان فارغالتحصیلان علوم انسانی وجود دارد، اغلب ناشی از عدم آموزش مهارت های کاربردی در دانشگاه ها است. در واقع در غالب رشته های علوم انسانی، تنها محتوای نظری و چارجوب های تئوریک به دانشجویان آموزش داده میشود.
به همین دلیل دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته های مختلف علوم انسانی، هنگامی که در جستجوی شغل بر می آیند، متوجه می شوند که از مهارت های لازم برای ایجاد اشتغال و درآمدزایی برخوردار نیستند.
آکادمی مهارت موسسه مطالعات جهان معاصر با هدف پر کردن این خلاء جدی در حوزه علوم انسانی قصد دارد مهارت های لازم برای کارآفرینی، اشتغالزایی و درآمدزایی را به علاقه مندان این حوزه آموزش دهد.
اگر تمایل به کسب اطلاعات بیشتر دارید، یک پیام در واتساپ به شماره زیر ارسال کنید:
09935909503